Proiect cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007–2013

Din punct de vedere institutional, proiectul contribuie la dezvoltarea si crearea unui cadru integrat de masuri active de asistenta, orientare, consiliere profesionala si FPC pentru grupurile vulnerabile pentru a facilita insertia acestora pe piata muncii.

In acest sens, pentru functionarea Retelei de Asistenta Integrata va fi creata baza administrativ-logistica (6 centre) si suportul metodologic si informativ (materialele si metodologiile de lucru pentru orientare, consiliere, mediere, programe de pregatire recunoscute ANC).

Dupa finalizarea proiectului, centrele vor continua sa functioneze in spatiile Solicitantului. In fiecare centru va fi un 1 consilier in regim de part-time, 1 serviciu secretariat (la nivelul caruia vor fi inregistrate, centralizate cererile si solicitarile de consiliere si FPC) si 1 persoana responsabila cu asigurarea de consultanta specializata in vederea initierii unei noi afaceri.

Dupa finalizarea proiectului, la nivelul fiecarui centru, partenerii vor urmari sa realizeze anual cel putin 1 program de FPC si semestrial cel putin 50 de persoane consiliate si orientate profesional.

Consortiul de Parteneri va identifica in perioada post-implementare surse si instrumente adecvate pentru asigurarea sustenabilitatii financiare in vederea derularii serviciilor integrate din cadrul Retelei de Asistenta ReASPIR CRESCENDO.

Info site ReAspir Crescendo

Vino alaturi de noi in perioada de sustenabilitate (09.12.2015–08.12.2018)

Beneficiezi in continuare de servicii de consiliere, mediere, antreprenoriat si formare profesionala. Contacteaza-ne la:

Telefon: 0726 813 388
Email:

Activitati in perioada de sustenabilitate:

Intreaba despre cum poti accesa in mod gratuit aceste servicii la urmatoarele date de contact:

Telefon: 0726 813 388
Email:

Te informam transparent.

Descarca raportul cu rezultatele proiectului ReASPIR CRESCENDO in perioada de sustenabilitate.

Metodologii utilizate pentru serviciile integrate in cadrul retelei ReASPIR CRESCENDO, in perioada de sustenabilitate.

Descarca arhiva metodologiilor folosite in cadrul proiectului ReAspir Crescendo.