Proiect cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007–2013

Bursa locurilor de munca ReASPIR CRESCENDO Bucuresti

10.Octombrie.2015

Peste 60 de angajatori participa la bursa locurilor de munca ReASPIR CRESCENDO din Bucuresti. Bursa se adreseaza persoanelor somere, in special someri tineri si someri de lunga durata, dar si persoanelelor aflate in cautarea unui loc de munca. Evenimentul se desfasoara in perioada 16-18 octombrie la Biblioteca Centrala Universitara Bucuresti
Pe parcursul celor 3 zile de eveniment, vizitatorii au oportunitatea de participa la seminarii, tombole si activitati din cadrul bursei, gandite special pentru ei.
Principalul obiectiv al evenimentului este de a facilita intalnirea dintre aproximativ 1.000 de persoane aflate in cautarea unui loc de munca si angajatorii din municipiul Bucuresti si judetele limitrofe, contribuind astfel la cresterea ratei de ocupare din regiunea Bucuresti-Ilfov si Sud Muntenia

Descarca comunicatul de presa bursa locurilor de munca BucurestiBursa locurilor de munca ReASPIR CRESCENDO Brasov

05.Octombrie.2015

Peste 40 de angajatori participa la bursa locurilor de munca ReASPIR CRESCENDO din Brasov. Bursa se adreseaza persoanelor somere, in special someri tineri si someri de lunga durata, dar si persoanelelor aflate in cautarea unui loc de munca. Evenimentul se desfasoara in perioada 9-11 octombrie la Hotel Aro Palace din Brasov.
Principalul obiectiv al evenimentului este de a facilita intalnirea dintre aproximativ 1.000 de persoane aflate in cautarea unui loc de munca si angajatorii din Brasov si judetele limitrofe, contribuind astfel la cresterea ratei de ocupare din regiunea Centru.

Descarca comunicatul de presa bursa locurilor de munca BrasovBursa locurilor de munca ReASPIR CRESCENDO Iasi

27.Septembrie.2015

Peste 40 de angajatori participa la bursa locurilor de munca ReASPIR CRESCENDO din Iasi. Pe parcursul celor 3 zile de eveniment, vizitatorii au oportunitatea de participa la seminarii, tombole si activitati din cadrul bursei, gandite special pentru ei.
Principalul obiectiv al evenimentului este de a facilita intalnirea dintre aproximativ 1.000 de persoane aflate in cautarea unui loc de munca si angajatorii din municipiul Iasi si judetele limitrofe, contribuind astfel la cresterea ratei de ocupare din regiunea Nord-Est.

Descarca comunicatul de presa bursa locurilor de munca IasiNewsletter ReASPIR CRESCENDO Nr.2 Iulie-Septembrie 2014
Rezultatele trimestrului doi sumarizate

- Am lansat Reteaua de Asistenta Profesionala Integrata "ReASPIR CRESCENDO".
- Acum este mult mai usor sa ramai informat despre evolutia proiectului cu ajutorul website-ului si a paginii de Facebook.
- In intervalul august-septembrie un numar de 250 de persoane au participat la componenta de informare si consiliere si la sesiunile de job club din cadrul Retelei de Asistenta.

Descarca newsletter nr.2 Iulie-Septembrie 2014Interviu proiect ReASPIR CRESCENDO Timisoara

Pentru a afla ce isi propune acest proiect precum si informatii suplimentare despre centrul din Cluj-Napoca, am discutat dupa conferinta de presa de lansare cu Mirela Ene, managerul de proiect si Carmen Georgeta Zota, Coordonatorul Centrelor Regionale ReASPIR CRESCENDO.

Descarca interviul

Articol lansare centru ReASPIR CRESCENDO Timisoara

Unul dintre elementele de noutate in campania de comunicare a centrului il reprezinta abordarea canalelor de social media Facebook si LinkedIn in mentinerea legaturii cu publicul tinta. Cele doua canale, alaturi de website-ul proiectului, www.reaspircrescendo.ro, ajuta la o mai buna acoperire online si ofera celor interesati informatii in timp real despre evolutia proiectului.

Prin desfasurarea activitatilor prezentate anterior, centrul din Cluj-Napoca sustine obiectivele stabilite la nivel national pentru proiectul ReASPIR CRESCENDO. Reteaua nationala urmareste sa aduca intr-o forma activa de ocupare/instruire cel putin 600 de someri tineri, someri peste 45 ani, someri de lunga durata.

Descarca articolul

Comunicat de presa lansare centru regional Timisoara
14.10.2014

Centrul ReASPIR CRESCENDO din Timisoara isi propune sa contribuie la cresterea ocupabilitatii fortei de munca pe termen lung, prin actiuni active, inovative si preventive asupra categoriilor cu risc crescut de pe piata muncii. Centrul de asistenta ofera gratuit urmatoarele servicii integrate:

 • - informarea privind piata muncii si ocupatiile disponibile;
 • - informare si consiliere privind evaluarea personalitatii, a motivatiei de lucru si stabilirea traseului profesional;
 • - insusirea de tehnici moderne de a aplica la un interviu in vederea obtinerii unui loc de munca;
 • - instruire si suport privind modalitatile de cautare a unui loc de munca adecvat nivelului de pregatire;
 • - dezvoltarea calitatilor si abilitatilor personale prin recomandarea si indrumarea catre cursuri de instruire;
 • - cursuri gratuite de formare profesionala;
 • - mediere si plasare pe piata fortei de munca;
 • - consultanta gratuita pentru dezvoltarea propriei afaceri.

Descarca comunicatul de presa

Invitatie lansare centru regional Timisoara

Avem placerea de a va invita la conferinta de lansare a centrului regional "ReASPIR CRESCENDO" Timisoara, care va avea loc in data de 14 octombrie 2014, ora 10.30, la sala Roma 2 a Hotelului Timisoara din Timisoara. Proiectul este realizat de FARMEXPERT DCI in colaborare cu partenerii sai si finantat de Uniunea Europeana.

Descarca invitatia la eveniment

Interviu proiect ReASPIR CRESCENDO Cluj-Napoca

Pentru a afla ce isi propune acest proiect precum si informatii suplimentare despre centrul din Cluj-Napoca, am discutat dupa conferinta de presa de lansare cu Mirela Ene, managerul de proiect si Carmen Georgeta Zota, Coordonatorul Centrelor Regionale ReASPIR CRESCENDO.

Descarca interviul

Articol lansare centru ReASPIR CRESCENDO Cluj-Napoca

Centrul ReASPIR CRESCENDO din Cluj-Napoca isi propune sa contribuie la cresterea ocupabilitatii fortei de munca pe termen lung, prin actiuni active, inovative si preventive asupra categoriilor cu risc crescut de pe piata muncii. La serviciile gratuite ale centrului pot apela toate persoanele aflate in cautarea unui loc de munca indiferent de nivelul de instruire, varsta, categorie profesionala sau experienta.

Prin desfasurarea activitatilor prezentate anterior, centrul din Cluj-Napoca sustine obiectivele stabilite la nivel national pentru proiectul ReASPIR CRESCENDO. Reteaua nationala urmareste sa aduca intr-o forma activa de ocupare/instruire cel putin 600 de someri tineri, someri peste 45 ani, someri de lunga durata.

Descarca articolul

Comunicat de presa lansare centru regional Cluj-Napoca
08.10.2014

Miercuri, 8 octombrie 2014, ora 11.00, la Hotelul Hampton din Cluj-Napoca (sala Hampton) a avut loc lansarea Centrului de Asistenta Profesionala Integrata "ReASPIR CRESCENDO", realizat de catre FARMEXPERT DCI in colaborare cu partenerii sai - CITIUS HR si Asociatia PRO SOCIETATE SF. CIPRIAN.

Descarca comunicatul de presa

Invitatie lansare centru regional Cluj-Napoca

Avem placerea de a va invita la conferinta de lansare a centrului regional "ReASPIR CRESCENDO" Cluj-Napoca, care va avea loc in data de 8 octombrie 2014, ora 10.30, la sala Hampton a Hotelului Hampton din Cluj-Napoca. Proiectul este realizat de FARMEXPERT DCI in colaborare cu partenerii sai si finantat de Uniunea Europeana.

Descarca invitatia la eveniment

Interviu proiect ReASPIR CRESCENDO Iasi

Joi, 2 octombrie 2014, ora 11.00, la Hotelul Unirea din Iasi (sala Mezanin) a avut loc lansarea centrului "ReASPIR CRESCENDO" Iasi, realizat de catre FARMEXPERT DCI in colaborare cu partenerii sai-CITIUS HR si Asociatia PRO SOCIETATE SF. CIPRIAN.

Pentru a afla ce-si propune acest proiect precum si informatii suplimentare despre centrul din Iasi, am discutat dupa conferinta de presa de lansare cu Mirela Ene, managerul de proiect si Carmen Georgeta Zota, Coordonatorul Centrelor Regionale ReASPIR CRESCENDO.

Descarca interviul

Articol lansare centru ReASPIR CRESCENDO Iasi

Centrul ReASPIR CRESCENDO din Iasi isi propune sa contribuie la cresterea ocupabilitatii fortei de munca pe termen lung, prin actiuni active, inovative si preventive asupra categoriilor cu risc crescut de pe piata muncii. La serviciile gratuite ale centrului pot apela toate persoanele aflate in cautarea unui loc de munca indiferent de nivelul de instruire, varsta, categorie profesionala sau experienta.

Centrul ofera celor aflati in cautarea unui loc de munca sau interesati in deschiderea unei afaceri urmatoarele servicii integrate: informarea privind piata muncii si ocupatiile disponibile; informare si consiliere privind evaluarea personalitatii, a motivatiei de lucru si stabilirea traseului profesional; insusirea de tehnici moderne de a aplica la un interviu in vederea obtinerii unui loc de munca; instruire si suport privind modalitatile de cautare a unui loc de munca adecvat nivelului de pregatire; dezvoltarea calitatilor si abilitatilor personale prin recomandarea si indrumarea catre cursuri de instruire; cursuri gratuite de formare profesionala; mediere si plasare pe piata fortei de munca; consultanta gratuita pentru dezvoltarea propriei afaceri.

Descarca articolul

Comunicat de presa lansare centru regional Iasi
02.10.2014

Joi, 2 octombrie 2014, ora 11.00, la Hotelul Unirea din Iasi (sala Mezanin) a avut loc lansarea Centrului de Asistenta Profesionala Integrata "ReASPIR CRESCENDO", realizat de catre FARMEXPERT DCI in colaborare cu partenerii sai-CITIUS HR si Asociatia PRO SOCIETATE SF. CIPRIAN.

Descarca comunicatul de presa

Invitatie lansare centru regional Iasi

Avem placerea de a va invita la conferinaa de lansare a centrului regional "ReASPIR CRESCENDO" Iasi, care va avea loc in data de 2 octombrie 2014, ora 10.30, la sala Mezanin a Hotelului Unirea din Iasi. Proiectul este realizat de FARMEXPERT DCI in colaborare cu partenerii sai si finantat de Uniunea Europeana.

Descarca invitatia la eveniment

Newsletter ReASPIR CRESCENDO Nr.1 Aprilie_Iulie 2014In luna Aprilie am alocat resursele materiale si spatiul necesar pentru sediul proiectului ReASPIR CRESCENDO.

- Am dezvoltat cadrul metodologic pentru desfasurarea programelor integrate de informare, consiliere si orientare profesionala, instruire si plasare pe piata muncii.
- Am dezvoltat strategia de constientizare si informare a persoanelor din grupul tinta privind beneficiile proiectului.
- Am dezvoltat strategia de diseminare a informatiilor/rezultatelor proiectului.

Descarca newsletter nr.1 Aprilie_Iulie 2014Interviu DIGI24 despre lansarea centrului regional Brasov
02.09.2014
Comunicat de presa lansare centru regional Brasov
02.09.2014

Marti, 2 septembrie 2014, ora 11.00, la Hotelul Aro Palace din Brasov (sala Europa 2) a avut loc lansarea Centrului de Asistenta Profesionala Integrata "ReASPIR CRESCENDO", realizat de catre FARMEXPERT DCI in colaborare cu partenerii sai - CITIUS HR si Asociatia PRO SOCIETATE SF. CIPRIAN.

Descarca comunicatul de presa

Invitatie lansare centru regional Brasov

Avem placerea de a va invita la conferinta de lansare centrului regional "ReASPIR CRESCENDO" Brasov, care va avea loc in data de 2 septembrie 2014, ora 10.30, la sala Europa 2 a Hotelului Aro Palace din Brasov. Proiectul este realizat de FARMEXPERT DCI in colaborare cu partenerii sai si finantat de Uniunea Europeana.

Descarca invitatia la eveniment

Interviu proiect ReASPIR CRESCENDO Ploiesti

Joi, 28 august 2014, ora 11.00, la Hotelul Central din Ploiesti (sala Alfa) a avut loc lansarea centrului "ReASPIR CRESCENDO" Ploiesti, realizat de catre FARMEXPERT DCI in colaborare cu partenerii sai - CITIUS HR si Asociatia PRO SOCIETATE SF. CIPRIAN.

Pentru a afla ce-si propune acest proiect precum si informatii suplimentare despre centrul din Ploiesti, am discutat dupa conferinta de presa de lansare cu Mirela Ene, managerul de proiect si Carmen Georgeta Zota, Coordonatorul Centrelor Regionale ReASPIR CRESCENDO.

Descarca interviul

Articol lansare centru ReASPIR CRESCENDO Ploiesti

Joi, 28 august 2014, ora 11.00, la Hotelul Central din Ploiesti (sala Alfa) a avut loc lansarea centrului de asistenta "ReASPIR CRESCENDO" din Ploiesti, realizat de catre FARMEXPERT DCI in colaborare cu partenerii sai - CITIUS HR si Asociatia PRO SOCIETATE SF. CIPRIAN.

Centrul din Ploiesti face parte din reteaua nationala de Centre de Asistenta Profesionala "ReASPIR CRESCENDO" si este finantat de Uniunea Europeana, prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 cu o valoare totala de 4.476.381,13 lei.

Centrul ReASPIR CRESCENDO din Ploiesti isi propune sa contribuie la cresterea ocupabilitatii fortei de munca pe termen lung, prin actiuni active, inovative si preventive asupra categoriilor cu risc crescut de pe piata muncii. La serviciile gratuite ale centrului pot apela toate persoanele aflate in cautarea unui loc de munca indiferent de nivelul de instruire, varsta, categorie profesionala sau experienta.

Unul dintre elementele de noutate in campania de comunicare a centrului il reprezinta abordarea canalelor de social media Facebook si LinkedIn in mentinerea legaturii cu publicul tinta. Cele doua canale, alaturi de website-ul proiectului, www.reaspircrescendo.ro, ajuta la o mai buna acoperire online si ofera celor interesati informatii in timp real despre evolutia proiectului.

Descarca articolul

Comunicat de presa lansare centru regional Ploiesti
28.08.2014

Joi, 28 august 2014, ora 11.00, la Hotelul Central din Ploiesti (sala Alfa) a avut loc lansarea Centrului de Asistenta Profesionala Integrata "ReASPIR CRESCENDO", realizat de catre FARMEXPERT DCI in colaborare cu partenerii sai - CITIUS HR si Asociatia PRO SOCIETATE SF. CIPRIAN.

Descarca comunicatul de presa

Invitatie lansare centru regional Ploiesti

Avem placerea de a va invita la conferinta de lansare centrului regional "ReASPIR CRESCENDO" Ploiesti, care va avea loc in data de 28 august 2014, ora 10.30, la sala Alfa a Hotelului Central din Ploiesti. Proiectul este realizat de FARMEXPERT DCI in colaborare cu partenerii sai si finantat de Uniunea Europeana.

Descarca invitatia la eveniment

Lansarea Retelei de Asistenta Profesionala Integrata "ReASPIR CRESCENDO"
22 Iulie 2014

Miercuri, 23 iulie 2014, ora 10.30, la Hotelul Grand Continental din Bucuresti (sala Grigorescu) are loc lansarea proiectului "ReASPIR CRESCENDO", realizat de catre FARMEXPERT DCI in colaborare cu partenerii sai - CITIUS HR si Asociatia PRO SOCIETATE SF. CIPRIAN.

Proiectul finantat de Uniunea Europeana, prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, are o durata de 16 luni (08 Aprilie 2014-08 August 2015) si o valoare totala de 4.476.381,13 lei. Beneficiind de o acoperire multiregionala (regiunile de dezvoltare Nord-Est, Sud Muntenia, Vest, Centru, Nord-Vest si Bucuresti-Ilfov) proiectul urmareste crearea unei Retele de Asistenta Profesionala Integrata-ReASPIR CRESCENDO-care va dispune de 6 centre in localitatile Bucuresti, Iasi, Ploiesti, Timisoara, Cluj-Napoca, Brasov.

ReASPIR CRESCENDO isi propune sa contribuie la cresterea ocupabilitatii fortei de munca pe termen lung, prin actiuni active, inovative si preventive asupra categoriilor cu risc crescut de pe piata muncii. Cele 6 centre ale Retelei de Asistenta vor oferi urmatoarele servicii integrate:

 • - informarea privind piata muncii si ocupatiile disponibile;
 • - informare si consiliere privind evaluarea personalitatii, a motivatiei de lucru si stabilirea traseului profesional;
 • - insusirea de tehnici moderne de a aplica la un interviu in vederea obtinerii unui job;
 • - instruire si suport privind modalitatile de cautare a unui loc de munca adecvat nivelului de pregatire;
 • - dezvoltarea calitatilor si abilitatilor personale prin recomandarea si indrumarea catre cursuri de instruire;
 • - cursuri gratuite de formare profesionala;
 • - mediere si plasare pe piata fortei de munca;
 • - consultanta gratuita pentru dezvoltarea propriei afaceri.

Proiectul se adreseaza tuturor persoanelor aflate in cautarea unui loc de munca indiferent de nivelul de instruire, varsta, categorie profesionala sau experienta si, prin desfasurarea activitatilor prezentate anterior, urmareste sa aduca intr-o forma activa de ocupare/instruire cel putin 600 de someri tineri, someri peste 45 ani, someri de lunga durata.

Descarca comunicatul de presa

Conferinta de lansare a proiectului "ReASPIR CRESCENDO"

Avem placerea de a va invita la conferinta de lansare a proiectului "ReASPIR CRESCENDO" care va avea loc in data de 23 iulie 2014, ora 10.30, la sala Grigorescu a Hotelului Grand Continental din Bucuresti. Proiectul este realizat de FARMEXPERT DCI in colaborare cu partenerii sai si finantat de Uniunea Europeana.
Va rugam sa confirmati prezenta dumneavoastra pana in data de 21 iulie 2014, la numarul de telefon 0742.025.293 sau pe e-mail, la adresa office@reaspircrescendo.ro.

Va asteptam!

Descarca invitatia