Proiect cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007–2013

Proiectul

ReASPIR CRESCENDO isi propune sa contribuie la cresterea ocupabilitatii fortei de munca pe termen lung, prin actiuni active, inovative si preventive asupra categoriilor cu risc crescut de pe piata muncii, in special someri tineri si someri de lunga durata.

Durata: 20 luni (08 Aprilie 2014 - 08 Decembrie 2015)

Acoperire multiregionala: regiunile de Dezvoltare Nord-Est, Sud Muntenia, Vest, Centru, Nord-Vest si Bucuresti-Ilfov.

Valoarea adaugata a proiectului este asigurata de setul de actiuni care reflecta componenta activa a proiectului: relatia cu angajatorii, contactul cu cerintele pietei muncii, diversificarea gamei de servicii si integrarea de elemente inovative cu potential de crestere a gradului de succes.

Solutia noastra

Proiectul urmareste infiintarea si functionarea unei Retele de Asistenta Profesionala Integrata Re-ASPIR CRESCENDO si utilizarea unor instrumente inovative pentru cresterea gradului de insertie profesionala adecvata pe piata muncii.

Proiectul isi propune sprijinirea eforturilor de angajare ale persoanelor aflate in caurarea unui loc de munca prin servicii de orientare profesionala, de asistenta in ocupare si de motivare a antreprenoriatului in Romania.

Cum o implementam

Reteaua ReASPIR CRESCENDO va oferi servicii integrate in cadrul celor 6 centre regionale de asistenta (Bucuresti, Iasi, Timisoara, Cluj-Napoca, Brasov).

Metodologia folosita

Ce vom obtine

Grupuri de persoane vizate de proiect

Masurile integrate dezvoltate si aplicate in cadrul retelei ReASPIR se adreseaza unui numar de 600 persoane:

Proiectul se adreseaza tuturor persoanelor aflate in cautarea unui loc de munca indiferent de nivelul de scolarizare, varsta, categorie profesionala sau experienta

Iti cauti un loc de munca?
Expertii nostri iti stau la dispozitie

Partenerii ReASPIR CRESCENDO

farmexpert dci

FARMEXPERT este unul dintre cei mai importanti distribuitori de medicamente si parafarmaceutice din Romania-locul 1 in piata farmaceutica din punct de vedere al profitabilitatii-avand acoperire la nivel national. Baza logistica, reteaua de colaboratori si parteneri, expertiza in managementul afacerilor si in coordonarea unei echipe de peste 700 de angajati sunt de real folos Beneficiarului in gestionarea proiectului

SC Citius HR SRL

Partenerul ofera servicii complete si profesioniste in domeniul managementului organizational si a resurselor umane: selectie si recrutare de personal, evaluari periodice ale angajatilor, actiuni si masuri de motivare a personalului si crestere a randamentului activitatilor organizatiei,. masuri de identificare, mentinere si fidelizare a celor mai buni angajati, evaluarea profilului psihologic al angajatului/persoanei si propunerea de unui plan de dezvoltare in cariera, servicii de indrumare profesionala, actiuni specifice de plasare a fortei de munca.

Asociatia Pro Societate

Asociatia detine experienta relevanta in domeniul formarii profesionale si a asigurarii de servicii sociale pentru grupurile vulnerabile (persoane somere, tineri din institutiile de plasament, tineri cu dizabilitati etc.). Misiunea organizatiei se concentreaza pe dezvoltarea durabila a societatii romanesti prin initierea si promovarea de proiecte si parteneriate in domeniul social si al protectiei mediului.